Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Kalender

Vorming voor diëtisten wordt (na evaluatie) vermeld op de website en in het tijdschrift. Organisaties die korting verlenen, worden bovendien vermeld in de digitale nieuwsbrief. VBVD studiedagen en evenementen krijgen extra aandacht via al onze informatiekanalen. Lees de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden op het inschrijvingsformulier.
Een activiteit, vorming of event aankondigen?

Neem contact op via info@vbvd.be.

Heb je een webinar gemist die je toch nog graag zou kijken? Bekijk hier het aanbod van reeds voorbije webinars die nog steeds aan te kopen zijn!

 

 

13 dec
The INPRO Project Consortium cordially invites you to the second INPRO International ICF webinar to share our thoughts on the WHO International Classification of Function
13 dec
Een webinar over de invloed van voeding op medicatie en van medicatie op de maaltijdbeleving.
15 dec
In januari start de 5de ronde van Coach the Coach; een traject speciaal uitwerkt voor diëtisten die merken dat ze vastlopen met cliënten die emo-eten, eetbuien hebben, zi
07 feb
Acceptance and Commitment Therapy (8 dagen), online opleiding beschikbaar vanaf 6 december 2022 tot 28 februari 2023
14 feb
Heb je in je werk te maken met afweergedrag en voedselweigering? Dan is deze nieuwe praktijkmodule iets voor jou.
22 feb
Bij- en nascholing voeding in de geriatrie 22 - 23: De zin en onzin van diëten in de geriatrie en aangepaste voeding op maat van senioren.
23 feb
Voeding en voedsel staan momenteel flink in de belangstelling. Er is een toenemende interesse in voeding en levensstijl.
18 mrt
Op 18 maart 2023 organiseert het departement CHROMETA van de KU Leuven een wetenschapsdag met focus op endocrinologie, maag-darm en lever, longen en thoraxheelkunde.
23 mrt
Met deze 3 webinars wil de VBVD de kringverantwoordelijken van de diëtistenkringen en diëtist-zorgraadleden van de eerstelijnszones ondersteunen, motiveren en een platfor