Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Kalender

Vorming voor diëtisten wordt (na evaluatie) vermeld op de website en in het tijdschrift. Organisaties die korting verlenen, worden bovendien vermeld in de digitale nieuwsbrief. VBVD studiedagen en evenementen krijgen extra aandacht via al onze informatiekanalen. Lees de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden op het inschrijvingsformulier.
Een activiteit, vorming of event aankondigen?

Neem contact op via info@vbvd.be.

 

UPDATE CORONA: Volg de actualiteit van elke opleiding op hun website zelf goed op. Zo weet je of de opleiding al dan niet doorgaat en of er een alternatieve cursus wordt aangeboden.

 

 

23 jun
Het zijn bijzondere tijden en de afgelopen periode is nog meer duidelijk geworden dat gezond eten, voldoende bewegen, stoppen met roken en het voorkomen van overgewicht d
24 jun
Hoe kan de voedingsdriehoek ook de planeet gezonder maken? Een webinar speciaal voor diëtisten die ook duurzamere adviezen willen geven.
25 jun
02 jul
Ben jij als diëtist bezig met leefstijlcoaching in individueel en groepsverband? Dan is de verkorte module tot leefstijlcoach voor diëtisten mogelijk iets voor jou.
31 aug
Tijdens deze tweedelige webinar voor zelfstandige diëtisten krijg je heel wat tips en tricks voor een efficiënte praktijkvoering.
09 sep
Een van de belangrijke groeithema’s is het uitbouwen van een gezonde identiteit. Maar wat is een gezonde identiteitsontwikkeling?
13 sep
Heb je een basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) afgerond? In de vervolgtraining ga je verder met je individuele ontwikkeling.
18 sep
Vanaf 18 september biedt UNIZO weer zijn gekende studiereeks aan.
29 sep
Zelfstudie met contactdag op 16 juni OF 29 september 2021
05 okt
Zelfs na een succesvolle behandeling is het risico op terugval bij eetstoornissen groot.
08 okt
#NVDD21 is een inhoudelijk en collegiaal festijn voor alle diëtisten in Nederland.
14 okt
Stevige zelfstudie gevolgd door online consultatie van 14:00 – 16:00 uur op: 26 maart OF 03 juni OF 14 oktober 2021
19 okt
04 nov
Op 4 november en op 25 november starten de nieuwe uitvoeringen van de post-hbo cursus COPD voor diëtisten. U zich vanaf nu aanmelden voor deze cursus.
08 nov
Op 8 en 9 november gaat het volgende diabetessymposium door, dit zowel online als fysiek.
23 nov
Succesvolle Europese Retail Vakbeurs en Conference komt naar Nederland.
25 nov
30 nov
Naar aanleiding van de lancering van het diëtistendraaiboek rond eetstoornissen biedt Eetexpert een vormingsaanbod voor diëtisten die zich willen specialiseren in de beha
16 dec
Werk je in je praktijk als diëtist ook met kinderen? En wil je ze beter begeleiden? Of wil je je specialiseren in voedings- en dieetadviezen voor kinderen?