Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Lid worden

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een update van het CRM platform om nadien een uitgebreidere service te garanderen. Het aanmaken van je diëtistaccount op de VBVD website en het wijzigen van je praktijk- en persoonsgegevens kan hierdoor op dit ogenblik enkel door de medewerkers van de VBVD (info@vbvd.be) gebeuren.
Ben je diëtist of laatstejaarsstudent-diëtist: word dan lid van de VBVD! Alleen zo heb je toegang tot alle informatie op deze website, kan je je stem laten horen en heb je recht op diverse voordelen. Klik op deze link:

Via onderstaand formulier kan het lidmaatschap bij Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten worden aangevraagd. Leden krijgen volledige toegang tot de website, met hierbij gratis advies, tal van kortingen, updates omtrent voeding en gezondheid, jobaanbiedingen, onbeperkte inzage in de bibliotheek met publicaties en presentaties, …

Ook zijn leden terug te vinden door potentiele patiënten en werkgevers via de zoekfunctie.

Opmerkingen: 

  • Studentlidmaatschap is na aanvraag telkens per academiejaar geldig tot het einde van het academiejaar, 30 september. Vernieuwing zal automatisch gebeuren in september.
  • Om in te schrijven als groep dient u contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de grootte van de groep, worden er meerdere nummers van het tijdschrift opgestuurd:
    Bij een groepslidmaatschap van 2-5: incl. 2 tijdschriften. Bij een groepslidmaatschap van 6-10 leden, wordt dit: incl. 3 tijdschriften.  Enz. 
    Alle groepsleden hebben toegang tot het ledengedeelte op de website.
  • Verwerking van de lidmaatschapsaanvraag kan mogelijk 2-3 weken in beslag nemen.
Lidmaatschap

Onze jaarlijkse tarieven:

Voor actieve diëtisten: 175 euro
Voor studenten Voeding en diëtetiek: 12,5 euro (mits attest)
Voor studenten Voeding en diëtetiek, met tijdschrift: 87,5 euro (mits attest) 
Voor pas afgestudeerde diëtisten: 100 euro (mits attest, maximum 6 maanden na afstuderen)
Voor werkzoekende en gepensioneerde diëtisten: 100 euro (mits attest)
Steunende leden (niet diëtisten): 250 euro
Enkel tijdschrift: 75 euro
Wil je als groep lid worden, contacteer ons via info@vbvd.be. In een groepslidmaatschap (vanaf 2 personen) kan je genieten van een voordeliger tarief. 

Persoonlijke gegevens

Binnenkort maken we de Cebam Digital Library for Health toegankelijk voor al onze leden! Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we jouw RIZIV-nummer of rijksregisternummer nodig.

Correspondentie adres

Geef hier het correspondentieadres in waar facturen of tijdschriften naar opgestuurd moeten worden. Voor het plaatsen of wijzigen van praktijkadressen op de website kan je een aanvraag indienen via dit formulier.

Facturatie
Details