Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Oncologie

De commissie "Oncologie" bestaat uit 9 actieve leden, allen werkzaam in de klinische setting. Daarnaast overkoepelt de commissie verschillende werkgroepen.
Maakt suiker kanker agressiever?

Lees bij "Publicaties" de reactie van de commissie "Oncologie" op dit artikel.

Missie: 

1. Afstemmen van werkwijzen en adviezen 2. Verhogen van kennis door het uitwisselen van nuttige informatie zowel in eerste als in tweede lijn 3. Verbeteren van overleg 4. Casusbespreking

Doelstellingen: 

De doelstellingen van de commissie oncologie zijn: - Afstemmen van werkwijzen en adviezen - Verhogen van kennis door het uitwisselen van nuttige informatie zowel in eerste als in tweede lijn - Verbeteren van overleg - Casusbesprekingen De commissie kan bereikt worden via Sarah Van Holder (sarah.vanholder@azgroeninge.be) . De commissie heeft recent actief samengewerkt met "Kom op tegen Kanker" voor de ontwikkeling van educatiemateriaal voor diëtisten werkzaam in de oncologische klinische setting. Meer info volgt later.

Nieuws

28-10-2022 Ledennieuws
Onze leden kunnen de brochure downloaden om zelf te gebruiken! Het staat boordevol tips voor het drinken van meer water.
06-03-2018 Ledennieuws
Ben je oncodiëtist en organiseer je soms infosessies over voeding en kanker? Vraag dan jouw persoonlijke login aan voor www.komoptegenkanker.be/voeding.