Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

NIEUW Solution In Progress voor al je Covid-19 materialen niet-leden

Indien je geen gebruik maakte van de eerdere groepsaankoop, maar wel nog nood hebt aan extra persoonlijk beschermingsmateriaal biedt Solution In Progress een oplossing. Zij hebben een zeer grote stock van o.a. ontsmettingsmateriaal, chirurgische mondmaskers en ander materiaal voor een hygiënische praktijkvoering.

10 - 22% korting aan VBVD-leden, maar ook de niet-leden hebben interessante prijzen voor de chirurgische maskers en andere materialen. Gratis levering vanaf 250€.

 

VOORSTELLING VAN FIRMA SOLUTION IN PROGRESS

Wij zijn een leverancier van voornamelijk wegwerp mondmaskers, IR Thermometers en ontsmettingsalcohol. Van een aantal klanten kregen wij reeds te horen dat er toch nog een probleem is om tijdig, kwalitatieve producten te kunnen aankopen. Daarom hebben wij besloten om een aantal beroepsvereniging te contacteren. Op korte termijn kunnen wij u uit stock, een groot aantal maskers leveren om te voorzien aan de huidige nood/vraag. Op lange termijn kunnen wij u voorzien van een continue aanlevering, zodat uw aantal beschikbare maskers steeds op peil is. 

- Wij opteren voorlopig voor luchttransporten. Dit heeft tot gevolg dat wij over een grote stock kunnen beschikken, in heel korte tijd.

- Wij zijn trouw aan onze leveranciers, en hierdoor zeker van de kwaliteit, gezien ter plaatse het productieproces wordt opgevolgd.

- Wij doen ons uiterste best om alles aan een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden. We gaan een engagement aan om hoge kwaliteit te leveren aan, naar ons inziens, de best mogelijke prijzen. Wij hanteren geen "Corona tarieven".

- Levering (en betaling) kan over langere termijn gespreid worden. Zo is de investering voor u minimaal.

- Wij beschikken over een ruim gamma aan andere producten waardoor u verschillende materialen tegelijkertijd kan bestellen en wij onze tarieven nog gunstiger kunnen maken.

Een professionele bestelbon met voor elk product een foto met uitleg. Zeer goede opvolging en duidelijkheid!

Bestelbon_vbvd_niet_leden.xlsx

 

Brochure_vbvd_NIEUW.pdf

 

Voorstelling_Solution_in_progress_beroepsverenigingen.pdf

 

 

Chirurgische maskers

Solutions heeft actueel nog een stock van 10.000 stuks FFP1 chirurgische maskers. Die kunnen vandaag nog geleverd worden. Er staan er 600.000 op de cargo luchthaven, die zijn goedgekeurd door douane, enkel FAGG moet zijn toelating nog geven. En ze hebben er 120.000 in een vrachtwagen, die 01/06 zou moeten aankomen (onder voorbehoud van douane en FAGG).

Conformiteitsmasker definitie Europa
In Europa geldt de Verordening (EU) 2016/425 betreffende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De norm die van toepassing is draagt nummer en naam: EN 149: 2001 + A1: 2009 "Ademhalingsbeschermingsmiddelen. Filtrerende halfmaskers ter bescherming tegen deeltjes - Eisen, tests, markering". 

Ontsmettingsmiddelen

Overwegende dat handalcoholgels volgens de aanbevelingen van de WHO moeten bestaan uit minstens 70% alcohol opdat deze werkzaam zouden zijn tegen bacteriën en virussen (zoals het coronavirus)

 

Handontsmetting assortiment 75%

Alcohol Oppervlakte HygieneSpray 400ml

 

Handschoenen

 

Verschillende grote ontsmettingsspray toestellen

 

NIEUW ontsmetting van ruimte via UV-C

UV-stralen zijn dodelijk voor micro-organismen.
De golflengtes die verantwoordelijk zijn voor dit effect, bevinden zich tussen 240 - 280 nanometer (nm) met een piek bij 265 nm. Dit gebied wordt ook wel UV-C genoemd, net buiten het deel van het spectrum dat voor mens waarneembaar is. Meer info klik hier.

Een ruimte of oppervlak virusvrij maken doe je niet enkel door te kuisen met ontsmettingsmiddel. Ook licht kan een ruimte of oppervlak desinfecteren. Lees het artikel van in "De Tijd" hier.