Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Vacature vervanging Obesitaskliniek Heilighartziekenhuis Mol

DIËTIST obesitaskliniek
Deeltijds 50% - vervangingscontract

 

Functie:
Je maakt deel uit van het multidisciplinair obesitasteam ● Je geeft advies en begeleidt obese patiënten met het oog op een gezonde voedingstoestand. Dit zowel binnen een niet-chirurgisch traject als pre- en postoperatief in combinatie met bariatrische heelkunde ● Je staat in voor zowel individuele behandeling van patiënten als groepssessies ● Je neemt tevens deel aan multidisciplinaire overlegmomenten ● Je registreert en rapporteert relevante patiënteninformatie om de continuïteit van de zorgverlening te kunnen waarborgen ● Je bent bereid je te engageren tot het opstellen van folders, brochures, procedures, trajectlijnen,… ● Je rapporteert aan het middenkader van het verpleegkundig en paramedisch departement.

Profiel:
Je bent in het bezit van het diploma van bachelor voedings- en dieetkunde ● Je hebt affiniteit met eetproblemen en/of overgewicht, ervaring in de problematiek rond eetproblemen, obesitas en bariatrische heelkunde is een pluspunt ● Je bent sociaal vaardig en patiëntgericht ● Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid en initiatieven ● Je werkt stipt en nauwkeurig ● Je bent flexibel. Je werkt vlot samen in multidisciplinaire teams ● Je hebt basiskennis van de courante informaticatoepassingen ● Je hebt aandacht voor de hygiënische vereisten.

 

Wij bieden: Een job in een moderne en groeiende organisatie ● Salaris volgens barema’s IFIC fase 1 cat 14 ● Maaltijdcheques ● Collegiale werksfeer.

Interesse? Stuur of mail je sollicitatiebrief met levensloop naar H. Hartziekenhuis, dienst personeelszaken ● Gasthuisstraat 1 te 2400 Mol ● sollicitaties@azmol.be.

Een overzicht van al onze jobaanbiedingen kan je vinden op www.azmol.be.