Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Enthousiaste diëtist(e) - onbepaalde duur (15/02/2019)

Het Openbaar Psychiatrisch Ziekenhuis (OPZ) te Geel is een openbaar psychiatrisch zorg- en kenniscentrum met een tweedelijnsopdracht. Wij zijn voor snelle indiensttreding op zoek naar een extraverte dynamische diëtist(e) die – samen met onze andere diëtiste - naast het geven van voedingsbegeleiding vooral focust op het optimaliseren van het voedingsbeleid in ons ziekenhuis.

Dit doet hij/zij door:

  • het geven van interne voordrachten over verschillende voedingsthema’s aan zowel personeelsleden als patiënten;
  •  het via multidisciplinair overleg adviseren van  collega-zorgverleners van het belang van voeding en de vroegdetectie van voedingsproblemen zoals bijvoorbeeld ondervoeding bij ouderen, voedingsproblemen bij autisme, diabetes en voeding, eetstoornissen, … ;
  •  het opstarten van voedingsprojecten zowel voor jongeren, volwassenen als ouderen;
  • Het mee uitwerken, uitschrijven en digitaliseren van ons voedingsbeleid;
  • Het nog meer op maat uitwerken van ons voedings- en dieetaanbod in de voedingsadministratie;
  • Het systematisch bijscholen van onze dieetkoks.

Krijg je energie van bovenstaande jobinhoud?  Heb je daarenboven een bachelordiploma in voedings-en dieetleer (RIZIV-geregistreerd) en bij voorkeur een eerste werkervaring? Hou je van sociale interactie met anderen en ben je een initiatiefnemer? Ben je organisatorisch sterk en kan je vlot communiceren? Ben je  uitermate klant- en patiëntgericht met een sterke verantwoordelijkheidszin?  Beschik je over het attest van diabeteseducator of ben je bereid dit op korte termijn te behalen? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Ervaring met het werken met psychiatrische patiënten en kennis van voedingsadministratie is mooi meegenomen maar is zeker geen must. Wat voor ons telt, is dat je gedreven bent in je job en gepassioneerd door gezonde voeding. We voorzien voor je sowieso een inwerktraject.

 

Wat bieden we je

Een (bij voorkeur voltijdse) arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur in een boeiende werkomgeving. Voor de verloning honoreren we relevante ervaring. Daarnaast zijn er aantrekkelijke en gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, glijdende werktijden, opleidingskansen, een aantrekkelijke vakantieregeling, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kinderopvang tijdens de zomervakantie, gratis fitness, strijkdienst, … . Je vormt samen met je collega-diëtiste een team.

 

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een:

  • cv-screening (eliminerend);
  • een selectiegesprek waarin wordt gepeild naar motivatie, vakkennis en competenties (eliminerend);
  • psychotechnische proeven (adviserend);
  • deliberatie van het selectiegesprek en het assessment (eliminerend).

Er wordt een wervingsreserve aangelegd (geldigheidsduur van 1 jaar).

 

Interesse?

Stuur ons dan je sollicitatiebrief met cv en vermelding van de functie ten laatste op 3 maart 2019 naar OPZ Geel t.a.v. Iris Croonenborghs, Dr. Sanodreef 4, 2440 Geel of via e-mail naar sollicitaties@opzgeel.be.

Wil je graag meer informatie over de functie, dan kan je terecht bij: Ann Schoeters, administratief en facilitair directeur, ann.schoeters@opzgeel.be of 0476/71 99 90.