Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Diëtist / Voedingsdeskundige gezocht Nutricia Careline Benelux (14/11/2018)

Heb jij de opleiding Voedings- en dieetkunde succesvol afgerond? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren en ben jij bereid te leren? Word dan de nieuwe collega binnen het Nutricia Benelux Careline team en ondersteun patiënten en zorgprofessionals via onze unieke service.

De Careline is het voedingskundig en productexpertisecentrum en het eerste contactpunt van Nutricia Advanced Medical Nutrition. Als diëtist / voedingsdeskundige Careline ondersteun en adviseer jij zorgprofessionals, patiënten en gebruikers van onze producten, op voedingskundig gebied en beantwoord jij alle voedingskundige en productgerelateerde vragen die aan ons gesteld worden. Je rapporteert aan de Manager Careline.

Dit betreft een fulltime baan (0,8 bespreekbaar) in Zoetermeer of Brussel. Je maakt deel uit van een doelgericht team en bedrijf en biedt een unieke service met de dagelijkse adviezen en ondersteuning aan professionals in de gezondheidszorg, patiënten en verzorgers in de Benelux. Door de diversiteit in de werkzaamheden leer je veel, ontwikkel je jezelf en krijg je de kans om jezelf de komende jaren blijvend te ontwikkelen. Wij bieden we een compleet voorwaardenpakket, met een competitief basissalaris en een jaarlijkse bonus, maar ook een premium gratis pensioen, 30 vakantiedagen per jaar en verschillende kortingen op een collectieve ziekteverzekering en tevens op een aantal van onze producten.

Solliciteer via deze link.