Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Word vrijwilliger op de Special Olympics 2022

Zin in een avontuur met Special Olympics? De Nationale Spelen Special Olympics 2022 zullen doorgaan in Ottignie (Wallonië) van 26 mei 2022 tot en met 28 mei 2022!

Zin in een avontuur met Special Olympics? De Nationale Spelen Special Olympics 2022 zullen doorgaan in Ottignie (Wallonië) van 26 mei 2022 tot en met 28 mei 2022!

Wij zoeken diëtisten (studenten en professionelen) om deel te nemen aan het gezondheidsprogramma – Health Promotion (zie bijlagen) waarbij we de atleten met een verstandelijke beperking educatie geven over ‘Gezonde voeding en een gezonde levensstijl’ en een aantal screenings uitvoeren (BMI, bloeddrukmeting, botdensiteitsmeting, bevraging rond voeding en dysfagie).

Om deel te nemen aan de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium is het nodig u zelf in te schrijven via onderstaande link!!

Het registratiesysteem is nieuw, daarom hierbij de details over hoe jullie je als vrijwilliger kunnen registreren.

Stap 1: Surf naar deze website 

Stap 2: Maak een account aan!
In alle gevallen moet je een account aanmaken om je te kunnen registreren als vrijwilliger voor onze Spelen. Om wettelijke redenen is het niet langer mogelijk vrijwilligers als groep te registreren. Iedereen moet zich individueel inschrijven.

Stap 3: Selecteer de dagen waarop je aan de Spelen zult deelnemen
Voor Health Promotion kan je enkel deelnemen op Do 26/05, vr 27/05 en/of za 28/05!

Stap 4: Registratie

  • Registratie als vrijwilliger (professionals en studenten): Ga naar "Healthy Athletes Program" en meld je aan als vrijwilliger voor de discipline waarin je deskundig bent -> ‘Health Promotion’. 

Er zal een code worden gevraagd aan jou als vrijwilliger, voor jullie is de code: HealthPromotion2022 

Je kan steeds de dag(en) kiezen die je wenst deel te nemen als vrijwilliger; ook kan je je gewenste maaltijden, dranken en overnachting (voorwaarde: minimum 2 dagen deelnemen!) aanduiden.
Zodra je ingeschreven bent krijg je een bevestiging en dien je ook je vrijwilligerscontract te ondertekenen.