Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Vraag je beurs voor eerstelijnsprofessionals uit de welzijn- en zorgsector aan bij het Daniël De Coninck Fonds

Het Fonds Daniël De Coninck verleent beurzen aan zorgprofessionals die inzetten op samenwerking tussen eerstelijnsactoren en nieuwe kennis willen opdoen of ontwikkelen door (actie-)onderzoek te doen of een studie- of emmersiereis te ondernemen. Lees hun oproep hieronder.

Het Fonds Daniël De Coninck, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, steunt eerstelijnsprofessionals uit de welzijn- en zorgsector. Een nieuwe oproep is nu gelanceerd om nieuwe of versterkte vormen van samenwerking tussen eerstelijnsactoren te steunen. De beurzen gaan naar een individu die nieuwe kennis wil opdoen of ontwikkelen door (actie-)onderzoek te doen of een studie- of immersiereis te ondernemen.

De verworven kennis moet een directe en concrete impact hebben op de professionele activiteit van de aanvrager en van concreet belang zijn voor personen met een zorg- en ondersteuningsnood en, voor het interdisciplinaire netwerk rondom de aanvrager.   

  • Budget tussen € 500 en € 35.000
  • Deadline voor aanvraag: 28/08/2023
  • Als u geïnteresseerd bent, gelieve een online aanvraag in het Nederlands (IND of ORG) in te dienen. Controleer voordat u een aanvraag indient zorgvuldig de ontvankelijkheids- en selectiecriteria zoals vermeld in de bijgevoegde folder.

INDIVIDU  of ORGANISATIE
 

De volledige voorwaarden voor het aanvragen van een beurs lees je in de bijlage hieronder: