Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Schär biedt informatiemateriaal rond glutenvrij dieet

Als u een gezondheidsprofessional bent die werkzaam is in het gebied van gluten-gerelateerde aandoeningen, heeft het Dr. Schär Instituut u heel wat te bieden. Verschillende brochures, een ‘voucher voor een welkomstpakket' en de brochure over 'glutenvrij leven' om te downloaden.

Ongeveer 1% van de populatie lijdt aan coeliakie, wat betekent dat meer dan 100.000 Belgen getroffen zijn. Maar slechts een kleine groep is zich hiervan bewust, aangezien er nog zoveel onwetendheid is over deze aandoening.
En dan spreken we nog niet over glutensensitiviteit (NCGS = non-coeliakie glutensensitiviteit), die nog veel frequenter voorkomt.

Dit is waar u, als gezondheidsprofessional, een belangrijke rol speelt: bij het diagnosticeren en begeleiden van de patiënt naar een glutenvrije levensstijl. Het Dr. Schär Instituut kan u hierbij helpen.

In de laatste editie van het ledenmagazine zal u enkele brochures hebben gezien van Schär. Onderaan deze pagina kan u de ‘voucher voor een welkomstpakket’** en de brochure over glutenvrij leven downloaden.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van beschikbaar infomateriaal voor uw patiënten. Als u een gezondheidsprofessional bent die werkzaam is in het gebied van gluten-gerelateerde aandoeningen, heeft het Dr. Schär Instituut u heel wat te bieden.

Registreer u hier om te genieten van alle voordelen:
-    gratis infomateriaal voor u en uw patiënten
-    vouchers om nieuw gediagnosticeerde patiënten een welkomstpakket te bezorgen
-    informatie en nieuws rond coeliakie, PDS en andere gluten-gerelateerde aandoeningen
-    hulpbronnen voor zorgverleners en patiënten 
-    klinische bibliotheek
-    webinars

Heeft u een specifieke vraag? Contacteer ons via het e-mailadres institute@drschaer.com.

** de vermelde code op dit kaartje is slechts een voorbeeld en niet bruikbaar.