Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Ebpracticenet

Persmededeling 26 juni 2019 Ebpracticenet brengt ‘evidence based’ informatie tot in het hart van de praktijk

Gebruikt u ebpnet.be al? Of klinkt het bij u nog als eb…wat??? Het referentieplatform voor Evidence Based Practice (EBP) is gratis beschikbaar voor alle Belgische zorgverleners. U vindt er tal van richtlijnen en andere evidence based informatie.  En geen twijfel mogelijk, deze informatie is betrouwbaar en even snel iets opzoeken tijdens een consultatie was nog nooit zo eenvoudig. Er wordt bovendien hard gewerkt om de databank met zoekmotor uit te breiden en up-to-date te houden. 
 
Meer dan 14.000 huisartsen, kinesitherapeuten, apothekers, verpleegkundigen, vroedvrouwen, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, tandartsen en podologen zijn reeds geregistreerd. U selecteert uw beroep op de homepagina en kan zo nog sneller en gerichter informatie opzoeken. Dit en nog andere nuttige functionaliteiten staan te uwer beschikking.  
 
Ebpracticenet en het EBP-netwerk verspreiden de bijgesloten video om het platform bekender te maken bij de Belgische zorgverleners, om uit te leggen wat het juist inhoudt en om de voordelen ervan te beklemtonen.  
 
U kan de video bekijken via de volgende links:  NL: https://vimeo.com/340607527 FR: https://vimeo.com/340620296 Of op de homepagina: www.ebpnet.be