Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

DIABETOTECH PUBLICEERT NIEUW "OVERZICHT DIABETES TECHNOLOGIE 2023"

Het nieuwe e-book van Diabetotech: “Overzicht Diabetes technologie 2023” voor mensen met diabetes en hun zorgverleners is uitgegeven en gratis te downloaden.

Om mensen met diabetes en hun zorgverleners te voorzien van de meest actuele informatie over diabetestechnologie, heeft Diabetotech zojuist zijn "Overzicht Diabetes Technologie 2023" uitgebracht. Dit rapport toont de belangrijkste kenmerken van de huidige en toekomstige glycemiesensoren, slimme insulinepennen, insulinepompen en closed-loop systemen. Dankzij de tabelvorm kan je de voor- en nadelen van de verschillende devices makkelijk vergelijken, en heb je alle informatie die je nodig hebt op één handige georganiseerde plaats.

Er is een versie voor mensen met diabetes en een versie voor zorgverleners. Beide zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

De overzichten werden gepubliceerd op 12 December 2022 en kunnen gratis gedownload worden via www.diabetotech.com.

Diabetotech werd gecreëerd en gelanceerd door een Belgische endocrinoloog, Dr. Inge Van Boxelaer, met als doel de barrière naar diabetes technologie te verlagen. Op de website www.diabetotech.com vind je ook een blog over de laatste ontwikkelingen in diabetes technologie en verschillende videoprogramma's over closed-loop systemen. Je kan haar contacteren via (0032)498/247384 of email i.vanboxelaer@gmail.com.

Dit Overzicht is gratis! Ga naar de website www.diabetotech.com, en klik op Gratis.