Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Bevraging naar de kennis van zorgverleners over zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning bij diabetespatiënten en het toepassen ervan

Enkele laatstejaarsstudenten Health Care Management (UCLL) doen onderzoek naar zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning bij diabetespatiënten. Help hen afstuderen door de enquête in te vullen.

Beste zorgverlener

Wij zijn Mirte, Pauline en Shana, laatstejaarsstudenten Health Care Management aan hogeschool UCLL.
In kader van ons scriptieproject willen wij graag te weten komen wat de kennis van zorgverleners is over zelfmanagement en zelfmanagementondersteuning bij diabetespatiënten en of ze zelfmanagementondersteuning bij hun diabetespatiënten toepassen. Het doel is om te weten te komen wat er eventueel zou kunnen verbeteren waardoor zorgverleners beter en meer aan zelfmanagementondersteuning zouden doen. Hiervoor hebben we een enquête opgesteld, om zo het onderzoek te doen starten.
Wij zouden u willen vragen of u de enquête via deze link wilt invullen. De bevraging kan een 20-tal minuten in beslag nemen. Als u onze enquête invult, kan u ons helpen om ons onderzoek goed te doen verlopen. Zouden wij u ook mogen vragen of u de link van de enquête kan doorsturen naar uw netwerk?
Wij bedanken u alvast enorm voor de tijd en moeite!

Met vriendelijke groeten
Shana, Pauline & Mirte