Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

7 redenen om een studiedag live te volgen in dit digitale tijdperk!

Een studiedag volgen van achter je laptop? Kllinkt misschien makkelijk en aanlokkelijk, maar wij hebben toch even de belangrijkste redenen opgelijst om ter plaatse te volgen!

Wij hebben voor jou zeven redenen opgelijst om fysiek aanwezig te zijn op onze studiedag over Duurzaamheid in Leuven: 

  1. Je krijgt een zeer lekkere en bovendien uiterst duurzame lunch aangeboden. Je mag zelfs na de studiedag nog een lekker broodje mee naar huis nemen. Ideaal voor een kleine honger op de trein of bus. Jouw batterijen zijn meteen terug opgeladen en je gaat met hernieuwde energie terug naar huis!
  2. Je bent er eens even tussenuit en kan heel wat babbeltjes slaan met ons, collega diëtisten, sprekers en sponsors.
  3. Je neemt deel aan tal van interessante workshops. Je zet de theorie meteen om in de praktijk en verbluft je smaakpapillen door te proeven van al dat lekkers! Al doende leer je het beste!
  4. Je kan de sprekers live ontmoeten en hen na hun presentatie bestoken met al je vragen. 
  5. Je leert heel wat nieuwe producten kennen van onze sponsors. Zij stralen allemaal duurzaamheid uit en staan te springen om jou meer over hun duurzame producten te vertellen. 
  6. Je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis met heel wat duurzame én lekkere producten! We beloven jou dat het écht de moeite is.
  7. Het Provinciehuis te Leuven is heel makkelijk te bereiken met de bus, trein of fiets. Bovendien kan je na de studiedag nog even vertoeven in het mooie centrum van Leuven. 

We zijn er trouwens zeker van dat jij dit lijstje makkelijk met nog een achtste reden kunt aanvullen en hopen jou en je glimlach te mogen ontvangen op onze studiedag!

Inschrijven doe je nog tot 28 februari via hier!