Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

VBVD | Webinar Timemanagement

Een webinar 'Timemanagement' om de goede voornemers van 2023 kracht bij te zetten! - Gratis voor onze leden

Noteer 9 februari 2023 alvast in je agenda!

Schrijf je hier in!

09 feb

Start jij 2023 ook vol goede voornemens? En is ééntje daarvan je tijd beter beheren? Wel, dan hebben wij goed nieuws! Op 9 februari organiseren we een webinar over timemanagement. 

Vicky Vermeiren heeft 10 jaar ervaring als businesscoach in de beauty en lifestyle sector. Ze weet als geen ander hoe bedrijven te runnen van marketing tot financiën en administratie. Ze schreef reeds enkele boeken (Succesvol Salon en Let’s talk Money) en staat helemaal klaar om ook ons onze kostbare tijd nuttiger te laten besteden. 

Tegenwoordig heeft iedereen het namelijk druk. Taken geraken niet meer af en worden naar de achtergrond geschoven. Dringende zaken nemen de plaats in van belangrijke zaken. Je spendeert het grootste deel van je dag aan je cliënten en patiënten en na zo’n dag blijven er nog een hele hoop andere taken over zoals je boekhouding, marketing, het voorbereiden van de volgende cliënten, … Tijdens deze webinar, die gratis is voor onze leden, leer je je taken afwerken in minder tijd. Je leert bewuster keuzes maken en je werk efficiënt structureren en organiseren. Je leert nee zeggen tegen dingen die eigenlijk niet belangrijk zijn en krijgt grip op je mailbox!

Wij hopen alvast je werkleven (maar misschien ook wel je privéleven) met deze webinar te boosten!
Schrijf je hier in!

 

INFO: 

Datum:
Donderdag 9 februari 2023 van 19u00 tot 21u00

Prijs:
Gratis voor leden
30 euro voor niet-leden
Ben jij student en nog geen lid? Maak je dan lid voor 12,5 euro, krijg korting op al onze toekomstige evenementen en volg deze webinar gratis!