Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

VBVD | Webinar ter ondersteuning van kringverantwoordelijken en diëtist-zorgraadleden deel 1

Met deze 3 Webinars wil de VBVD de kringverantwoordelijken van de diëtistenkringen en diëtist-Zorgraadleden van de Eerste Lijns Zorg Regio’s ondersteunen en motiveren en tevens een platform aan bieden om met elkaar te netwerken.
26 okt

 

Via deze weg kan VBVD nagaan waar jullie noden liggen om geëngageerd te kunnen blijven in de Zorgraad en/of om kringwerking verder uit te bouwen. Daarnaast zal ook de sociale kaart belicht worden.

Als ondersteuning voor het engagement als kringverantwoordelijke diëtisten kring of diëtist zorgraadslid zal voor het volgen van de Webinars, zowel live als uitgesteld, een vrijwilligersvergoeding voorzien worden van €75*.

 

deel 1: 26/10/2021 – 20u
deel 2: 18/01/2022 – 20u
deel 3: 8/03/2022 – 20u
                              
 

* De vrijwilligersvergoeding per Webinar van €75 wordt uitgekeerd op 1 rekeningnummer van een persoon of kring en is niet cumulatief per aantal kringverantwoordelijken. De vergoeding gaat uit naar de diëtist-Zorgraadlid of kring/kringveranwoordelijke (dat wordt door jullie zelf bepaald), ongeacht uit hoeveel verantwoordelijken deze bestaat, of ongeacht hoeveel ELZ regio’s de kring overspant of ongeacht of de persoon én kringverantwoordelijke én Zorgraadlid is. Indien dit niet duidelijk zou zijn, neem gerust contact op met kringcoordinator@vbvd.be.
Na de webinar zal er een link doorgestuurd worden om het rekeningnummer door te geven.