Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Startdatum Masterclass Zorgmanagement voor diëtisten

Deze opleiding helpt jou als zelfstandig zorgverstrekker om jouw praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt.
14 nov

Masterclass Zorgmanagement voor diëtisten

Na het grote succes van deze opleiding in de afgelopen vijf jaar, zal deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers ook in 2020 plaatsvinden. Deze opleiding helpt jou als zelfstandig zorgverstrekker om jouw praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt.

€ 150 KORTING VOOR UNIZO/FVB/VBVDLEDEN

 

Waar?

Ter Elst, Edegem (Antwerpen):
Kattenbroek 1
2650 Edegem

 

Wanneer?

Zaterdagen van 14/11 tot 12/12

9u-13u15

 

Kostprijs?

Ledenprijs met KMO-portefeuille: € 525 (excl. btw)
Ledenprijs UNIZO/FVB/VBVD: € 750 (excl. btw)
Vul de promocode enkel voor leden! Klik hier.
Basisprijs: € 900 (excl. btw)

 

Inschrijven?

Via deze link

 

Alle belangrijke facetten voor de praktijkvoering komen aan bod, met oog voor de diversiteit tussen zelfstandige zorgverstrekkers: met of zonder ervaring, met of zonder personeel. Voor starters is dit een uitstekende springplank. Voor ervaren zelfstandigen is het de start van een nieuw begin en een steun in de rug voor
ambitieuze toekomstplannen.
Er is tijdens de opleiding ruimschoots mogelijkheid tot vraagstelling, interactie en begeleiding. Tijdens het gezamenlijke lunchmoment kan je verder in dialoog gaan met collega-zorgverstrekkers uit jouw eigen beroep of van een andere discipline.