Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Pragmatico | Coach the coach - traject

Leer werken met ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Met korting voor onze leden! Een traject uitgewerkt voor diëtisten die merken dat ze vastlopen met cliënten die emo-eten, eetbuien hebben, zichzelf saboteren, overmatig belang hechten aan de weegschaal ...

Meer info vind je hier.

Met korting voor onze leden!

26 jan

In januari start de 5de ronde van Coach the Coach; een traject dat uitgewerkt werd voor diëtisten die merken dat ze vastlopen met cliënten die emo-eten, eetbuien hebben, zichzelf saboteren, overmatig belang hechten aan de weegschaal, … 

In dit traject leer je werken met ACT (Acceptance & Commitment Therapy), je scherpt je coachingsskills aan en leert allerlei gedragstherapeutische interventies. Op die manier kun je je cliënten helpen met het bewustwordingsproces en het duurzaam veranderen van zijn/haar gedrag.

Het groepstraject van 9 maanden biedt een mix van opleiding, met experiëntiële oefeningen, supervisie, extra workshops en feedback op jouw ervaringen met cliënten (geheel anoniem). Samen met een vaste groep andere collega’s word je volledig ondergedompeld in deze nieuwe manier van werken. Alleen zo krijg je het écht in de vingers.

Doordat het traject volledig online doorgaat, kan je deelnemen waar je ook woont.

Het traject start op 26 januari. Er is een gratis infosessie op 15/12 om 20u via Zoom. Inschrijven voor dit traject kan tussen 16 en 23 december. 

Meer info vind je hier.

Tarief voor niet-leden: €1349 via eenmalige betaling of 5*€299 via gespreide betaling (tarieven zijn excl. btw)
VBVD-leden krijgen een korting van €100 bij eenmalige betaling