Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Postgraduaat Organisatie van de holistische zorg bij eetstoornissen

Inschrijven kan tot 14/09/2018. Verdere informatie omtrent de postgraduaten kan je terugvinden via https://www.hogent.be/opleidingen/postgraduaten/
21 nov tot 30 jun

Het is voor personen met een eetstoornis vaak een moeilijke zoektocht naar een ondersteunend multidisciplinair netwerk dat aansluit bij de individuele zorgvraag.

Wil jij als zorgverstrekker de zorg voor hen coördineren en hierbij vertrekken van uit een holistische visie? Dan is dit postgraduaat de aanvullende opleiding die je zoekt.

Na het actief beluisteren van alle aspecten die samenhangen met en invloed uitoefenen op zijn/haar kwaliteit van leven zal de zorgverstrekker in kaart brengen welke zorg aansluit bij de specifieke noden van de zorgvrager. Als zorgverstrekker heb je naast de eigen beroepsspecifieke expertise ook voldoende voeling met wat andere disciplines kunnen betekenen. Dit maakt van jou een facilitator in het opbouwen van een goed draaiend netwerk.

De opleiding start op 21 november 2018 en de lessen gaan door op woensdag. Het programma omvat 20 studiepunten, verdeeld over drie modules.

Kostprijs postgraduaat: 1990 EURO