Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Odisee | Postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie

Heb je de opleiding Voedings- en dieetkunde al gevolgd en wil je heel graag werken in de voedingsindustrie? Dan wordt dit postgraduaat iets voor jou!
02 okt

Heb je de opleiding Voedings- en dieetkunde al gevolgd en wil je heel graag werken in de voedingsindustrie? Dan wordt dit postgraduaat iets voor jou! Want naast je kennis over voeding en gezondheid leer je hier alles over product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Via een kort traject met werkplekleren van vier maanden stoomt Odisee je helemaal klaar, in nauwe samenwerking met de voedingsindustrie zelf. 

Weet je nog niet helemaal zeker of dit iets voor jou is? Dan ben je meer dan welkom op de digitale infosessie: 20 juni 2023 (inschrijven daarvoor doe je hier) of op de infodagen: zaterdag 22 april en zaterdag 24 juni.

Door een traject van les, gecombineerd met werkplekleren, behaal je in één academiejaar een postgraduaatgetuigschrift.
Via het productontwikkelingsproces in een bedrijf kom je in aanraking met alle kwaliteitsaspecten die bij dat proces van toepassing zijn. Zo vervolledig jij je vaardigheden rond kwaliteitszorg. Bijkomend wordt binnen dit postgraduaat de opleiding tot interne auditor georganiseerd. Mooi meegenomen, toch?
Dit innovatieve postgraduaat, in nauwe samenwerking met de voedingsindustrie, start in oktober 2023.

Wil je het volledige programma bekijken? Dat doe je hier!