Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

NuHCaS | Slimmer eten in de zorg

Hoe kan je bordresten en voedselverliezen opvolgen en vermijden? Hoe kunnen we malnutritie tegengaan? Kunnen we de maaltijdkwaliteit verder verbeteren? Hoe ontwikkelen we smakelijke eiwitverrijkte voeding?
15 sep

Initiatiefnemers van het NuHCaS partnerschap, TUA, POM, Flanders’ FOOD, VIVES en ILVO, nodigen uit. Uitnodiging gericht aan nutritionisten, R&D’ers van de voedingsindustrie, grootkeukenverantwoordelijken, zorginstellingen, beleidsmakers, hotelscholen en kennis-instellingen. 

Hoe kan je bordresten en voedselverliezen opvolgen en vermijden? Hoe kunnen we malnutritie tegengaan? Kunnen we de maaltijdkwaliteit verder verbeteren? Hoe ontwikkelen we smakelijke eiwitverrijkte voeding? Dat zijn enkele onderzoeksvragen waar we samen met de sector aan werken.

Op deze interactieve dag tonen we de eerste resultaten van lopende projecten over voeding in relatie tot gezondheid. Ga mee in discussie over de onderzoeksvragen, de aanpak en de relevantie voor de sector. Dit wordt gevolgd door een smakelijke lunch en live demonstraties van de projecten. Breid tevens uw netwerk uit. 

Deelname is gratis, mits inschrijving.

Het programma bekijk je hier.