Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Navorming 'voeding in de geriatrie' | Erasmus Hogeschool | 5 lesdagen

We bespreken de zin en onzin van diëten in de geriatrie en aangepaste voeding op maat van senioren (finger food, enterale voedingen met overzicht van het productaanbod op de geriatrische markt, het belang van vocht,…).

Klik hier voor meer info

27 feb tot 26 mrt

Doelstelling

  • Kennis en inzicht verwerven in een algemeen- en voedingsbeleid bij ouderen in een klinische setting, woonzorgcentrum en in de thuiszorg
  • Kennis en inzicht verwerven in voeding op maat van senioren en het productaanbod op de geriatrische markt
  • Kennis en inzicht in aspecten en essenties van gastrologie
  • Belang inzien van de essentie van smaak en proeven in de zorg
  • Kennis en inzicht in sfeerschepping, etiquette rond maaltijdgebeuren en tips and tricks voor maaltijdhulp