Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Kennisdossier koolhydraten en insulinegevoeligheid online

De presentaties zijn opnames gemaakt tijdens het VoedingNL congres Koolhydraten en insulinegevoeligheid op 10 maart 2020.  Het kennisdossier is online beschikbaar tot 15 oktober 2020. VBVD leden krijgen korting.
Het kennisdossier online
01 okt tot 15 okt

Een verminderde insulinegevoeligheid lijkt oxidatieve stress en inflammatoire processen te induceren. Hart en vaten, lever en spierweefsel zijn het gevoeligst voor deze effecten. Verbetert een voeding met weinig koolhydraten de insulinegevoeligheid en daarmee de gezondheid?

Kennisdossier
Het kennisdossier bestaat uit online presentaties van deskundige sprekers en uit wetenschappelijke (overzichts)artikelen. Je kan deze informatie bestuderen op het moment en de plek die je uitkomen en op elk moment onderbreken of weer starten. Je sluit het kennisdossier af met een toets. Daarna schrijven we, indien voor jou van toepassing, de accreditatiepunten bij in het Kwaliteitsregister. 

leden van de VBVD ontvangen korting.