Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Gastrologische benadering voor de derde leeftijd

Op 27 oktober kan je deelnemen aan een gratis Engelstalige webinar met als titel : Gastrologische benadering voor de derde leeftijd. Hierin zit er ook een praktische workshop omtrent selectieve smaaksturing.
27 okt

Op 27 oktober kan je deelnemen aan een gratis Engelstalige webinar met als titel :
Gastrologische benadering voor de derde leeftijd.

Hierin zit er ook een praktische workshop omtrent selectieve smaaksturing.

Wat moet je nog weten over deze webinar sessie?
➡Deze is gratis
➡Deze webinar sessie is Engelstalig
➡En deze is te volgen op Teams.

Let op ! 
Registeren is verplicht
en kan via deze link ➡ Registreer hier
 

Wie zijn de sprekers?
In Europese setting is er gekozen voor een Europese sprekerspanel :

Marjolein Winters
Marjolein is van Nederlandse afkomst en is een projectmanager in de gezondheidszorg innovatie .
Ze is de projectcoördinator van het Nectar-project voor één jaar een Erasmus + -project gericht op het beroepsprofiel van de chef-kok Gastro-engineering. Ze is momenteel een senior adviseur aan het Catharina Cancer Institute. 

Sara Argentesi
Sara is van Italiaanse afkomst en heeft een masterdiploma in communicatie. Ze werkte al meer dan tien jaar op het digitale marketingveld. Ze is momenteel co-coördinator van het center for gastrology van Italië. 

Lobke Van den Wijngaert
Lobke is sinds 2018 chef-kok gastro-engineering L.t en werkt samen met het center for gastrology.
Ze begon haar smaakcentrum LiveatteTaste in 2020 en starte in 2021 in de rol van co-coördinator voor de overkoepelende communicatie, training en toezicht tussen smaakcentra ,ziekenhuizen en voor het opschalen van de verschillende centra.