Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

FrieslandCampina Institute | 2e digitale congres: Voeding gedurende het leven, voor een betere gezondheid en duurzaamheid

Een gratis digitaal congres in het Engels van 9u00 tot 13u00
27 sep

Wil jij meer weten over de wereldwijde problematiek rondom duurzame voeding en hoe je daarmee moet omgaan? We worden momenteel geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen op het gebied van voeding en gezondheid: ondervoeding en overvoeding, torenhoge voedselprijzen, toenemende prevalentie van niet-overdraagbare ziekten, vergrijzing en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Dit alles samen heeft invloed op onze manier van leven. Het is van belang dat we manieren vinden om de groeiende wereldbevolking te voeden en tegelijkertijd voor onze planeet te zorgen.

Tijdens het tweede internationale digitale congres delen verschillende experts vanuit diverse delen van de wereld hun inzichten over belangrijke onderwerpen zoals gepersonaliseerde voeding, hersen-darm as, impact van geestelijke gezondheid op de voedingsstatus van ouderen, betaalbare voeding en duurzame voedingspatronen. Deze dag geeft je nieuwe inzichten in hoe jij voeding, gezondheid en duurzaamheid kunt inbedden in jouw dagelijkse werkzaamheden. Wees erbij!

Praktische informatie
Datum: woensdag 27 september 2023
Tijd: 9.00 – 13.00 uur
Wie: voedings-, gezondheids- en medische professionals
Taal: Engels
Kosten: dit digitale congres wordt je gratis aangeboden door FrieslandCampina Institute
Accreditatie: Alle deelnemers ontvangen een aanwezigheidscertificaat

 

Meer info vind je hier.