Aan A2A2 melk worden diverse eigenschappen en gezondheidsclaims toegekend die bijkomende opties bieden om nieuwe markten aan te boren. Problemen met vertering van melk kunnen zo mogelijks een oplossing vinden in A2A2 melk. Een hoger vet- en eiwitgehalte biedt bovendien nog extra voordelige eigenschappen, zoals een betere opschuimbaarheid.
Binnen deze operationele groep zijn we op zoek gegaan naar de specifieke eigenschappen die aan deze "oermelk" verbonden zijn. Met dit evenement leggen we graag de resultaten aan u voor.
Datum en locatie
Dit evenement gaat door op 31 januari 2023 op Ijshoeve de Boey (Groenendijkstraat 11, 9170 Sint-Gillis-Waas).
Programma
- 11.00h - 12.00h: Ontvangst met 'Smaak Van Waas' - lunch en deelname aan smaaktesten
- 12.00h - 13.00h: Voorstelling van de resultaten
- Projectinhoud
- Studie resultaten en besluiten
- Informatie over hoe dieren testen op A2A2
- Lancering A2A2 website
- 13.00h - 13.30h: Getuigenis Ijshoeve De Boey
- Bedrijfsvoorstelling
- Hoe omgaan met A2A2 melk op de ijshoeve
- 13.30h - 15.00h: Rondleiding op de IJshoeve De Boey
- 15.00h - 15.30h: Afsluitend netwerkevent
Kostprijs
Deelname is gratis, mits tijdig vooraf inschrijven. Voor de planning vernemen we graag of u deelneemt aan het bedrijfsbezoek.
