Met praktijkvoorbeelden lichten we het algemeen en het voedingsbeleid in de praktijk toe. We bespreken de zin en onzin van diëten in de geriatrie en aangepaste voeding op maat van senioren (fingerfood, enterale voedingen met overzicht van het productaanbod op de geriatrische markt, het belang van vocht,…).
Zie voor informatie en aanmelding:
klik hier
18 mrt tot 25 mrt
Doelstelling
- Kennis en inzicht verwerven in een algemeen- en voedingsbeleid bij ouderen in een klinische setting, woonzorgcentrum en in de thuiszorg
- Kennis en inzicht verwerven in voeding op maat van senioren en het productaanbod op de geriatrische markt
- Kennis en inzicht in aspecten en essenties van gastrologie
- Belang inzien van de essentie van smaak en proeven in de zorg
- Kennis en inzicht in sfeerschepping, etiquette rond maaltijdgebeuren en tips and tricks voor maaltijdhulp
Attest
Getuigschrift bij minstens 80% aanwezigheid.
Kosten
Het inschrijvingsgeld bedraagt €475. De navorming kan ook per dag gevolgd worden (1 dag = €100)
Data
Deze opleiding gaat door op:
- Donderdag 25 februari 2021
- Donderdag 4 maart 2021
- Donderdag 11 maart 2021
- Donderdag 18 maart 2021
- Donderdag 25 maart 2021
Nog vragen?
Stuur ons gerust een mailtje: info.vdk@ehb.be
Katrien Van Beneden - Opleidingshoofd
Silke Noël - Lector VDK