Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Belgian Diabetes Forum | Speak Up '22

Welke positieve aspecten worden opgemerkt over de aanpak van diabetes in België, maar ook en vooral, wat zijn volgens hen de prioritaire actiedomeinen die in de komende maanden en jaren de bijzondere aandacht van de beleidsmakers verdienen. 
03 sep

Bij deze gelegenheid brengt het BEDF de hele Belgische diabetesgemeenschap samen – mensen met diabetes, hun familie, gezondheidswerkers én beleidsmakers – en geven hen het woord: welke positieve aspecten worden opgemerkt over de aanpak van diabetes in België, maar ook en vooral, wat zijn volgens hen de prioritaire actiedomeinen die in de komende maanden en jaren de bijzondere aandacht van de beleidsmakers verdienen. 
 
Wat staat er op het programma?
 
•    Inspiratie: de voormiddag start met een aantal cases die de prioriteiten van het BEDF illustreren; 
•    Interactie: alle aanwezigen zullen uitgenodigd worden om in ‘break-out sessions’ na te denken over mogelijke werkpunten voor het diabetesbeleid in ons land. Nadien zal een tweetalig panelgesprek met beleidsmakers, waaronder federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, in gesprek gaan met de aanwezigen over de onderwerpen die in de ‘break-outs’ zijn besproken en de ideeën die daar naar voren kwamen. Dit alles wordt in goede banen geleid door moderatrice Hanne Decoutere. 
•    Connectie: de voormiddag sluit af met een gezonde lunch en de kans om verder in gesprek te gaan. 
 

Meer informatie vind je in onderstaand document

Inschrijven kan via deze link.