Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Allergiekoepel | Allergiesymposium (online)

De diensten longziekten, neus-keel-oorziekten, kinderziekten, gastro-enterologie, dermatologie, laboratoriumgeneeskunde, oftalmologie, anesthesie en urgentiegeneeskunde van AZ Delta hebben de handen in elkaar geslagen tot het oprichten van een discipline overschrijdende 'Allergiekoepel'. Volg het eerste symposium online.
06 okt

De diensten longziekten, neus-keel-oorziekten, kinderziekten, gastro-enterologie, dermatologie, laboratoriumgeneeskunde, oftalmologie, anesthesie en urgentiegeneeskunde van AZ Delta hebben de handen in elkaar geslagen tot het oprichten van een discipline overschrijdende 'Allergiekoepel'.

Via de Allergiekoepel bieden we de patiënt een multidisciplinair traject aan en willen we de hulpverlener wegwijs maken in een optimale en doelgerichte doorverwijzing. We hebben voor u een interessant programma samengesteld waarbij topics uit de diverse disciplines aan bod zullen komen. 

Voor niet-artsen is het enkel mogelijk om het symposium online te volgen.
Bij online deelname ontvangt u de dag voor het symposium een registratielink, waarmee u zich de avond zelf kan aanmelden.

Meer informatie vind je hier.

Het programma bekijk je hier.