Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

Vier jij de 40ste verjaardag van EFAD mee?

EFAD – the European Federation of the Associations of Dietitians – is in 1978 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels 34.000 diëtisten en 9.000 studenten. Dit wordt gevierd met een congres op 28 en 29 september 2018 in Rotterdam.
28 sep tot 29 sep

EFAD – the European Federation of the Associations of Dietitians – is in 1978 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels 34.000 diëtisten en 9.000 studenten. Dit wordt gevierd met een congres op 28 en 29 september 2018 in Rotterdam waarin een scala aan onderwerpen voorbij komt die relevant zijn voor de diëtist van vandaag en de toekomst.
Er zijn meer dan 70 sprekers, waaronder internationale experts, die de laatste stand van zaken presenteren in diëtetisch onderzoek en praktijk. Er zijn posterpresentaties met prijzen en awards voor ‘European Dietetic Fellowship’ en ‘Student of the Year’. De standhouders zullen de laatste ontwikkelingen in producten presenteren.
Mis de kans om je te laten inspireren door collega’s uit heel Europa niet en verbreed je kennis en netwerk. Save the date, registreer je voor de nieuwsbrief, denk vast na over je poster, abstract en vier het feest mee!
Meer informatie vind je op: efadconference.com/

We zien je graag in Rotterdam in 2018!

Contactpersoon: Wineke Remijnse
wremijnse@nvdietist.nl