Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten

De nieuwe voedingsdriehoek en/of bewegingsdriehoek: uw betrouwbaar kompas

Gezond eten, bewegen en zitten: wat is dat nu precies? In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet.
02 mrt

In deze infosessie voor professionals verkennen we zowel de wetenschappelijke basis als de praktische gezondleventips in de nieuwe voedingsdriehoek en de bewegingsdriehoek.  Beide driehoeken zijn een betrouwbaar kompas: het geeft de richting aan die je best volgt wil je gezonder eten, bewegen en minder lang stilzitten. 

Je kan kiezen voor (1) de infosessie over de voedingsdriehoek in de voormiddag (gegeven door experte Loes Neven van Gezond Leven) of (2) voor de voordracht over de bewegingsdriehoek in de namiddag (gegeven door expert dr. Ragnar Van Acker van Gezond Leven). (3) je kan ook voor beide sessies kiezen (hele dag).

Meer info op: https://www.gezondleven.be/opleidingen/de-nieuwe-voedingsdriehoek-en-of-bewegingsdriehoek-uw-betrouwbaar-kompas?utm_source=nieuwsbrief-gl&utm_medium=e-mail&utm_campaign=nieuwsbrief-vbs-december

Locatie

09:30 - 16:00
vzw Amazone, Middaglijnstraat 10 1210 Brussel zaal A017

Lesgever(s)

Loes Neven en dr. Ragnar Van Acker

vzw Amazone, Middaglijnstraat 10 1210 Brussel zaal A017